Bent u opzoek naar gsm reparatie Amersfoort? Neemt u dan contact op met het bedrijf Fixpunt hier kunt u voor weinig geld u mobiel laten maken. Het personeel staat altijd voor u klaar. Het personeel zal u een warm ontvangst geven. Het personeel kijkt samen met u naar wat de beste en goedkoopste oplossing is. Bij het bedrijf Fixpunt zijn ze pas tevreden als u dat bent.

iPhone

Mijn ervaring met Fixpunt

Mijn Ervaring met FIxpunt is erg goed. Ik ben voor 3 weken terug geweest met mijn kapotte telefoon. Mijn iPhone had het glas achter kapot en de home knop. hier ben ik toen gelijk mee naar de winkel gegaan. Toen ik binnenkwam werd ik al vriendelijk benaderd en begroet. Toen ik vroeg wat het ging kosten viel de prijs mij heel erg mee en binnen 2 uur had ik mijn telefoon helemaal goed en gemaakt terug. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere met een kapotte iPhone.

Contact met Fixpunt

Wilt u nou ook uw gsm laten repareren? Neemt u dan contact op met het bedrijf Fixpunt. dit kunt u doen door te mailen of te bellen.

Door Redactie