Je woont in de buurt van Arnhem en wilt foto’s om nooit te vergeten laten maken met behulp van een professionele fotograaf. Als je op zoek bent naar een foto met kwaliteit en een echte betekenis ben je op het goede adres. Of het nu gaat om portretten van individuen of groepsfoto’s van families en vrienden. Heb je zelf een camera gekocht en wil je graag foto’s leren maken, dit is natuurlijk ook mogelijk om te doen hier. Samen gaan we jou de mooiste foto’s leren maken!

Hoe nu verder?

Samen gaan we jou perfecte foto’s laten maken. , maar hoe gaat dat dan eigenlijk in gang? Voordat je begint, heb je eerst een klein kennismakingsgesprek via de telefoon met de fotograaf. Hierin kun je al je wensen bespreken en wat je precies verwacht van de fotoshoot.

De fotoshoot 

Op de dag van de shoot kom je naar de studio van de fotograaf en ga je eerst rustig met een kopje koffie of thee terwijl je geniet van de visagie. Op dit moment kun je echt even tot jezelf komen en je voorbereiden op de shoot. Zodra jij je goed voelt, kun je beginnen met de mooiste kant van jezelf naar boven te halen en dat in de foto’s te laten zien. 

Na afloop 

Na afloop van de fotoshoot gaat de fotograaf voor jou de beste foto’s nauwkeurig uitzoeken wanneer jij van een hapje en een drankje geniet. Zodra deze foto’s zijn uitgezocht krijg je deze te zien in een kleine bioscoop, waar jij de foto’s mag kiezen die je graag wilt mee nemen!

Door Redactie

Gerelateerd bericht