Mijn zus is een erge glaskunstwerk liefhebber. het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met haar een bezoek te brengen aan een museum waar zij nog niet geweest was. We besloten daarom ook om samen op het internet op zoek te gaan naar een mooi museum.

Websites van musea bezocht en met elkaar vergeleken

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een mooi museum waar glaskunstwerken tentoon worden gesteld kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites van verschillende musea hadden bezocht kwamen we uiteindelijk terecht op de website van museum Lalique

Museum Lalique

Toen we terecht kwamen op de website van museum Lalique sprak de informatie over de kunstenaars van de kunstwerken die in het museum worden tentoongesteld mijn zus super erg aan. Er worden erg veel kunstwerken tentoongesteld van de glaskunstenaar Lalique. Na het lezen van de informatie besloten we om tickets via de website te bestellen. We hebben het samen erg naar onze zin gehad tijdens ons bezoek aan het museum in Doesburg. We hebben na het bezoek aan het museum ook nog een drankje gedronken in de binnenstad van Doesburg. We zijn dus erg tevreden over het museum Lalique in Doesburg.